Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Om meer te vernemen over het gebruik van deze cookies, klik hier. Als u verder surft, geeft u Medical Diet Center toelating om deze cookies te gebruiken. Opgelet, het blokkeren van bepaalde cookies verhindert het correct functioneren van de website.

Extra

Glutenvrije amandel-appelcake

Dit recept is vrij van gluten en melk.
GESCHIKT TIJDENS EEN CANDIDA-DIEET

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 162g amandelpoeder (100%)
  • 62g Tagatesse (zoetstof)
  • 4 eieren
  • 1 appel
  • Boter (plantaardig)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 165°C.
  2. Schil de appel en snij ze in kleine stukjes.
  3. Smelt een klontje boter in een pan.
  4. Stoof de stukjes appel en plet ze met een lepel.
  5. Doe de eieren, amandelpoeder en zoetstof in een kom.
  6. Schep de gestoofde appelen bij het amandelbeslag en meng goed.
  7. Vet de cakevorm in met boter.
  8. Bak de cake gedurende 40-50 minuten in de oven.
  9. Laat de cake afkoelen en haal het gebak uit z’n vorm.
Alle recepten