Extra

Garnalen met een puree van knolselder

Dit recept is vrij van gluten, koolhydraten en ei.
NIET GESCHIKT TIJDENS EEN CANDIDA-DIEET

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 500 g knolselder
  • 200 g garnalen
  • 150 ml room
  • 700 ml water
  • Bieslook
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

  1. Schil de knolselder. Snijd 400 g in grote stukken en 100 g in kleine blokjes.
  2. Doe de grote stukken in een pot, giet er 700 ml water bij en kook ze gaar.
  3. Stoof de kleine blokjes in olijfolie en kruid met peper en zout.
  4. Hak de bieslook fijn.
  5. Mix de gare knolselder met het kookvocht en de room. Kruid met peper en zout.
  6. Doe de puree in een bord en schep er in het midden de garnalen op. Werk af met de kleine blokjes knolselder en bieslook.
Alle recepten