Extra
Pasta met paprika's en kip
Dit recept is vrij van gluten, melk en ei.
GESCHIKT TIJDENS EEN CANDIDA-DIEET
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 4 kipfilets
- 4 paprika’s (geel, rood, groen, oranje)
- 2 sjalotten
- 500 g tomatenblokjes
- 400 g glutenvrije pasta
- 1 dl groentebouillon (dit is niet geschikt tijdens een anti-candida dieet)
- Olijfolie
- 1 el Provençaalse kruiden
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
- Verwarm de grill voor op 180°C.
- Fruit de sjalotten in 1 el olijfolie. Doe er de tomatenblokjes bij. Laat tien minuten sudderen.
- Stoof de paprika’s aan in 1 el olijfolie. Kruid met Provençaalse kruiden en peper. Laat vijf minuten afgedekt stoven.
- Bak ondertussen de blokjes kip.
- Kook de pasta beetgaar en doe ze in een diepe ovenschaal. Voeg er de paprika’s en kip aan toe.
- Doe de groentebouillon bij de tomatensaus. Laat één minuut doorkoken. Kruid met peper en zout.
- Giet de saus over de pasta en de groenten. Zet drie minuten onder de grill.