Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Om meer te vernemen over het gebruik van deze cookies, klik hier. Als u verder surft, geeft u Medical Diet Center toelating om deze cookies te gebruiken. Opgelet, het blokkeren van bepaalde cookies verhindert het correct functioneren van de website.

Extra

Pasta met paprika's en kip

Dit recept is vrij van gluten, melk en ei.
GESCHIKT TIJDENS EEN CANDIDA-DIEET

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 4 kipfilets
  • 4 paprika’s (geel, rood, groen, oranje)
  • 2 sjalotten
  • 500 g tomatenblokjes
  • 400 g glutenvrije pasta
  • 1 dl groentebouillon (dit is niet geschikt tijdens een anti-candida dieet)
  • Olijfolie
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • Peper
  • Zout 

Bereidingswijze

  1. Verwarm de grill voor op 180°C.
  2. Fruit de sjalotten in 1 el olijfolie. Doe er de tomatenblokjes bij. Laat tien minuten sudderen.
  3. Stoof de paprika’s aan in 1 el olijfolie. Kruid met Provençaalse kruiden en peper. Laat vijf minuten afgedekt stoven.
  4. Bak ondertussen de blokjes kip.
  5. Kook de pasta beetgaar en doe ze in een diepe ovenschaal. Voeg er de paprika’s en kip aan toe.
  6. Doe de groentebouillon bij de tomatensaus. Laat één minuut doorkoken. Kruid met peper en zout.
  7. Giet de saus over de pasta en de groenten. Zet drie minuten onder de grill.
Alle recepten