Extra

Vis met broccolicrème

Onderstaand recept is geschikt voor mensen die bij ons een eiwitdieet volgen, maar het past ook binnen een gezond en gevarieerd eetpatroon.

Het recept is
- Koolhydraatvrij
- Glutenvrij
- Melkvrij
- Eivrij

Ingrediënten (voor 4 personen)

- 4 kabeljauw
- 2 el olijfolie
- 1 broccoli
- 40 ml groentebouillon
- 1 tomaat
- Verse bieslook
- 2 sjalot
- Peper
- Zout

Bereidingswijze
- Kook de broccoli gaar. Fruit de sjalot en knoflook glazig. Doe ze in de blender, voeg de broccoli toe samen met 50 ml bouillon en mix tot een gladde crème. Kruid met peper en zout.
- Verhit de olijfolie en bak de kabeljauw in 3 à 4 minuten goudbruin.
- Serveer met blokjes verse tomaat en bieslook.

Alle recepten