Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Om meer te vernemen over het gebruik van deze cookies, klik hier. Als u verder surft, geeft u Medical Diet Center toelating om deze cookies te gebruiken. Opgelet, het blokkeren van bepaalde cookies verhindert het correct functioneren van de website.

Extra

Zalm met zeewier en peulvruchten

Het recept is

- Koolhydraatvrij
- Glutenvrij
- Melkvrij
- Eivrij

Ingrediënten (voor 4 personen)

- 4 zalm
- 100 g zeewier
- 250 g peultjes
- 250 g tuinbonen
- 1 el olijfolie

Bereidingswijze

- Maak alle peulvruchten schoon.
- Verwarm de olijfolie en bak de zalm 2 minuten per kant. Zet opzij en hou warm.
- Stoom of blancheer alle peulvruchten 5 à 10 minuten beetgaar. Laat ze schrikken onder koud water en uit lekken. Meng ze in een komt met de zeewier.
- Werk eventueel af met de gember.

Alle recepten