Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Om meer te vernemen over het gebruik van deze cookies, klik hier. Als u verder surft, geeft u Medical Diet Center toelating om deze cookies te gebruiken. Opgelet, het blokkeren van bepaalde cookies verhindert het correct functioneren van de website.

Extra

Scampi op een bedje van courgettini met basilicumsaus

Dit recept is vrij van gluten, koolhydraten, melk en ei.
Geschikt tijdens een candida-dieet

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 16 scampi’s
  • 1 teentje look
  • 3el olijfolie
  • 50 ml sojaroom
  • 1 bosje basilicum
  • 400 g courgettini
  • Peper 

Bereidingswijze

  1. Snipper de look fijn.
  2. Mix de basilicum, de helft van de olijfolie en de room samen. Kruid met peper. Zet dit op een laag vuurtje.
  3. Wok de courgettini 2 minuten met een scheutje olijfolie.
  4. Bak de scampi’s goudbruin in de rest van de olijfolie. Strooi er de fijngesnipperde look over.
  5. Dresseer de courgettine met een vork op het bord. Leg er 4 scampi’s op en werk af met basilicumsaus over. 
Alle recepten