Extra
Bloemkoolrijst met groenten en kip
Dit recept is vrij van gluten, koolhydraten, melk en ei.
GESCHIKT TIJDENS EEN CANDIDA-DIEET
Ingrediënten (voor 3 personen)
- 400g bloemkoolrijst
- 1 paprika
- 1 bosui
- 3 tomaten
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 4 el olijfolie
- 450 g kip
- Zwarte peper
- Zout
- Paprikapoeder
- Oregano
Bereidingswijze
- Snij de ui en knoflook fijn.
- Doe een lepel olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook aan. Snij de paprika in kleine blokjes en voeg toe.
- Doe de bloemkoolrijst erbij en bak eventjes mee. Voeg de kruiden eraan toe.
- Snij de tomaten in blokjes, verwijder de pitjes en voeg het eraan toe.
- Hak de bosui fijn en voeg dit toe aan het gerecht.
- Snij de kip in fijne blokjes en bak deze in de olijfolie. Kruid dit met peper en zout.
- Meng het onder de bloemkoolrijst.