Extra
Biefstuk met spinaziecouscous en feta
Het recept is:
-Eivrij
Ingrediënten (voor 2 personen):
- 130 g couscous
- 200 g spinazie
- 100 g feta
- ½ citroen
- 2 steaks
- 30 g pijnboompitten
- Olijfolie
- Peper
- Zout
Bereidingswijze:
- Kook 250 ml water en los er de kippenbouillon in op. Doe de couscous in een kom en schenk er de bouillon bij. Kruid met peper en zout. Roer goed om, dek af en laat 10 minuten wellen, voeg na 5 minuten de spinazie toe en schep goed om.
- Verkruimel de feta. Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit.
- Kruid de biefstuk met peper en zout en verhit de olijfolie in een pan. Bak de steak 3 minuten aan elke kant. Voeg de laatste minuut de pijnboompitten toe aan de pan. Snij de biefstuk in plakjes.
- Meng de schil en het sap van de citroen en de pijnboompitten door de couscous. Serveer bij de biefstuk en verstrooi met de feta.