Extra
Courgettespaghetti met tomatensaus
Het recept is
- Koolhydraatvrij
- Glutenvrij
- Melkvrij
- Eivrij
Ingrediënten (voor 4 personen)
- 3 el olijfolie
- 150 g gesneden uien
- 100 g rundergehakt
- 150 g americain natuur
- 850 ml tomatenpulp
- 40 g pijnboompitten
- 1 kg courgette spaghetti
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
- Verhit de olie in de pan en stoof de ui. Voeg het gehakt, de americain, tomatenpulp, peper en zout aan toe. Laat 8 minuten op middelhoog vuur gaar worden.
- Rooster de pijnboompitten goudbruin in de pan gedurende 4 minuten.
- Bak de courgetteslieren heel kort in de pan met peper, zout en 1 el olijfolie.
- Verdeel de pasta over diepe borden en schep de saus erop. Bestrooi met de pijnboompitten.
Tip: Lekker met rucola en basilicum.
Alle recepten